Hur vet man om någon är intresserad

Hur vet man om någon är intresserad?

Du har säkert varit där; det där ögonblicket när du tycker att du har hittat någon speciell. Men är känslan ömsesidig? Hur vet man om någon är intresserad? Låt oss ta en titt på några av tecknen.

Lingon på semlan?

Jämför situationen med en semla, den klassiska svenska fikan. Du kan älska semlor, men skulle du någonsin lägga lingon på den? Inte troligt. På samma sätt kan du ofta berätta om någon är intresserad eftersom de inte kämpar för att ändra dig. Precis som du skulle njuta av en semla som den är, uppskattar någon som är intresserad av dig dig för vem du är, utan några lingon ovanpå.

Extra bit socker till fikat?

Om någon är intresserad av dig, kan du uppleva att de får fram det bästa i dig. De kanske räcker dig en extra sockerbit till kaffet eller uppmuntrar dig att ta den där kanelbullen som du egentligen inte borde äta, men absolut vill ha. Sådana små detaljer kan avslöja mycket om någons känslor.

Tips Exempel Tydning
Lyssnande De frågar om din dag och lyssnar intresserat De bryr sig om vad du har att säga
Ögonkontakt De håller ögonkontakt när du pratar De är närvarande och uppmärksammar dig
Gestik Derar fysiska kontakt är mjuk och respektfull De är bekväma med dig och visar ömhet

Ögonkontakt över fikabordet

Ögonkontakt är också ett starkt tecken. Att se någon i ögonen kan vara lika söt som en klick grädde på fikabrödet. Om någon ofta söker din blick under följande möte, kanske det inte är bara en ren tillfällighet.

För att avsluta, om någon verkligen är intresserad av dig, kommer de att visa sig genom deras handlingar, inte bara ord. Precis som när du smakar på en riktigt bra semla, du känner bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *