På brainglow.se värderar vi alla våra läsares åsikter och feedback. Oavsett om du har en fråga, ett förslag, eller om du är intresserad av att annonsera på vår webbplats, så är vi alltid öppna för att höra från dig. Vi har två huvudsakliga kommunikationsvägar tillgängliga för att underlätta för dig att nå oss: Skype och vårt kontaktformulär.

För Annonsering och Direkta Diskussioner, Vänligen Använd Skype

Vi föredrar Skype för samtliga annonseringsdiskussioner och direkta samtal. Detta möjliggör att vi kan svara på ett snabbt och effektivt sätt och minimerar risken att din förfrågan misstas för skräppost. Vårt Skype-ID kan du hitta i tabellen nedan:

SkypeID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Vi rekommenderar att du lägger till oss på Skype för att säkerställa en snabb och effektiv kommunikation.

Kontaktformulär

Vi erbjuder även möjligheten att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Dock, vi föredrar Skype eftersom vi mottar en hel del skräppost och din förfrågan kan riskera att bli missad. Om du väljer att använda kontaktformuläret, var noga med att fylla i din korrekta e-postadress så att vi kan återkomma till dig.

Vi ser fram emot att höra från dig och strävar efter att svara på din förfrågan så snabbt som möjligt. Tack för ditt intresse i brainglow.se.