Vem är Olof K Gustafsson – egentligen?

Efter många diskussioner uppdagat sig på flashback och likadana de forum är det många som undrar ”vem är Olof K Gustafsson”. Det finns begränsat med information och inte ens Wikipedia har uppdaterats med hans historia. Olof är kortfattat en entreprenör och för närvarande chef över Escobar Inc – men hans historia inkluderar så mycket mer.

Kort fakta om Olof Gustafsson

  • Olof Gustafsson bitcoin: Hans valuta hete Dietbitcoin.
  • Födelsedatum: 14 Maj, 1993.
  • Olof k Gustafsson fru: Det sägs att han har en fru vid namn Svetlana.
  • Har Olof k Gustafsson Wikipedia?: Nuvarande har Olof Gustafsson ingen fullständig Wikipedia sida.
  • Har Washington post Olof Gustafsson: Washington post har vid ett tillfälle skrivit och tagit upp twitter inlägg från Olof Gustafsson.
  • Vad heter hans SVT Play dokumentär? : Olof Inc.

Företag och entreprenörskap

Den kända knarkbaronen Pablo Escobars bror äger ett företag vid namn Escobar Inc där Olof är VD sedan 2014. Från ung ålder har Olof även bedrivit andra företag i Sverige likväl som utomlands. Som 17-åring drev fyra stycken företag. Ett av dem var ett förlag som gav ut tecknade serier likt Simpsons.

Olof K Gustafsson förmögenhet?

Det är oklart hur mycket Olof Gustafsson har tillgodo från sina affärer. Finansiella spekulationer är därför svåra att ge en exakt siffra på. Fortsättningsvis kan man fråga sig, vad är Olof k Gustafsson net worth? Det är ännu oklart vad för net worth Olof Gustafsson har. Vissa sidor spekulerar dock att Olof är värd över 45 miljoner.

Andra affärsidéer

Vidare har kryptovalutor också varit aktuellt i hans liv. Olof K Gustafsson försökte skapa sig egna variant av Bitcoin, eller rättare sagt Dietbitcoin. Denna affärsidé visade sig ofruktsam och dog snabbt ut. Några dagar efter att valutan lanserats var den tillgänglig på Cointiger, en kryptobörs i Singapore.

SVT dokumentär Olof K Gustafsson

I samband med sin nyfunna uppmärksamhet deltog Lars Olof Gustafsson i en SVT Play dokumentär om sitt liv och affärer. Detta ger tittaren en tydligare inblick i hans liv och hur han tog sig från Ekerö till Colombia för att börja på Escobar Inc. Företagaren Olof K Gustafssons dokumentär ”Olof Inc” har nu haft sin premiär på SVT Play.

Olof K Gustafsson twitter

På twitter har Olof varit väldigt klar i hans åsikter och erfarenheter med andra kända personligheter. Detta inkluderar bland annat att han öppet sagt vad han tycker om personer som Jan Emanuel Johansson och Joakim Lundell.

Relaterade artiklar

Marine Le Pen – En opinionsbildare som ökar i popularitet

Marine Le Pen har haft ett intensivt liv i...

Ida Warg – Brun utan sol, Schampo & Tanning drops

Många influencers nöjer sig med att låna ut sitt...

Vad handlar Naked Attraction om?

Naked Attraction är en brittisk tv-dating show där en...

Upplevelser i Göteborg: Vad man kan göra och var man kan äta

Om du letar efter en storstadssemester som erbjuder lite...