Jeans storlek 30/32 motsvarar dam

Jeans storlek 30/32 motsvarar dam

Att hitta rätt jeansstorlek kan ofta vara ett riktigt huvudbry. Du vet, den typen av huvudvärk som gör att du vill kasta alla dina kläder ut genom fönstret och bara leva i pyjamas. Om vi istället för att titta på storlekslappar och förvirrande nummer, kunde prova jeans genom att teleportera dem till oss själva, skulle livet bli så mycket enklare, eller hur? Men eftersom vi inte lever i en sci-fi-film, låt oss prata lite om jeansstorlekar.

Hur storlekssystemet fungerar

Storleken 30/32 för jeans betyder att midjan är 30 tum och innerbenslängden är 32 tum. Men vad betyder det för damstorlekar? Faktum är att det är ganska enkel matematik. Här följer en omvandlingstabell:

Herrstorlek Damstorlek (EU)
30/32 40/42
32/34 42/44
34/36 44/46
36/38 46/48

Fram med måttbandet

För att hitta rätt storlek i jeans, ta fram ett måttband. Mät din midja där du normalt bär dina jeans. Detta kommer att vara din storlek. Men kom ihåg, alla märken och modeller skiljer sig åt. Prova alltid jeansen, och se till att de sitter bra och känns bekväma.

Hur gör man när man köper jeans online?

Det är enkelt att jämföra din storlek med märkets storleksguide när du köper jeans på nätet. Men ha i åtanke att storlekar kan variera, så det är alltid bra att läsa recensioner för att få mer information.

Slutsats

Att välja jeans är mycket mer än att bara hitta rätt storlek. Det handlar också om att hitta en stil och passform som får dig att känna dig bekväm och självsäker. Så nästa gång du handlar jeans, minns att det inte är storleken som räknas, utan hur du bär dem. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *