Hur mycket kostar det att ta hål i öronen

Hoppas du sitter bekvämt, för nu tänkte jag ge ett utförligt svar på en fråga som säkert många funderar över: ”Hur mycket kostar det att ta hål i öronen?” Som bekant varierar priser beroende på var du gör det, vilket material du väljer och hur många tunnlar du planerar på att göra.

Gå till en professionell

Precis som med alla andra kroppsförändringar, är säkerheten och professionalismen viktig. Att ta hål i öronen hos en erfaren piercare kommer att kosta mer, men du betalar för kvalitet och säkerhet.

Materialval

Priset för att ta hål i öronen beror också på typen av smycke du väljer. Guld och ädelstenar kommer att kosta mer än stål eller plast.

Ta mer än ett hål

Sist men inte minst, om du planerar att ta mer än ett hål per öra, kommer det att kosta mer. Det är dock vanligtvis billigare än att göra varje hål separat.

Aspekt Uppskattat pris Feasses
Professionell piercing 300-600 kr Priset inkluderar studsmaterial och efterbehandling.
Materialval 100-400 kr Kostnaden stiger med kvaliteten på materialet.
Flera hål 200 kr/st Priset minskar med antalet hål du får taget.

Slutsats

Att ta hål i öronen kan variera i pris beroende på flera faktorer. Genom att fundera kring dessa aspekter innan, kan du göra detta beslut utan att det bränner för mycket i plånboken. Men kom ihåg, säkerhet och kvalitet bör vara första prioritet. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *