Fc barcelona mot real madrid poängställning

FC Barcelona mot Real Madrid poängställning

Oavsett om du är ett die-hard Barcelona fan eller om ditt hjärta slår för Real Madrid – att hålla koll på poängarna kan vara lite av en utmaning. Men oroa dig inte, det är därför vi finns här! Så, vad ser poängställningen ut mellan FC Barcelona och Real Madrid just nu?

Innan vi rullar in i siffrorna, kommer vi att friska upp lite basfakta. FC Barcelona och Real Madrid betingar några av världens mest intensiva fotbollsmatcher, allmänt kända som El Clásico. Konkurrensen har en historia som går tillbaka till 1902 och har sedan dess fortsatt att vara en ögonfrisk på fotbollsplanen.

Så låt oss titta på hur poängställningen mellan FC Barcelona och Real Madrid ser ut:

Säsong FC Barcelona Real Madrid
2018/2019 87 68
2019/2020 82 87
2020/2021 Pågående Pågående

Dessa siffror visar sammanlagda poängen för varje lag vid slutet av varje säsong för de två senaste åren och den pågående poängställningen för den nuvarande säsongen.

Så där har du det! Poängställningen mellan FC Barcelona och Real Madrid uppdateras kontinuerligt med varje match, och varje säsong bjuder på nya spännande möjligheter och utmaningar. Håll utkik efter mer, för fotboll är full av oväntade vändningar och spänning är namnet på spelet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *