Upptäck en värld av Sol de Janeiros produkter

Inspirerad av den fängslande brasilianska skönheten, uppmuntrar ”Sol de Janeiro” alla att bara vara sig själva och njuta av deras underbara, lyxiga och närande produkter. Tillverkade av de mest färska, rena och aromatiska ingredienser från Amazonas får dessa produkter dig att känna dig glödande, oemotståndlig och kraftfull. Sol de Janeiro är dessutom mycket engagerat i att bevara Moder Natur genom sina veganska produkter.

Snabbfakta om Sol de Janeiro

Vem skapade ”Sol de Janeiro” VD och medgrundare Heela Yang grundade Sol de Janeiro efter att ha flyttat till Brasilien och blivit fascinerad av dess skönhet, sommar och stränder.
Vad betyder ”Sol de Janeiro””Sol de Janeiro” översätts som januarisolen, eftersom januari markerar början på sommaren i Rio och solen då brukar vara på topp.
Varför nummer i namnen?Sol de Janeiros produkter är uppkallade med nummer efter olika viktiga datum i Brasiliens historia.

Sol de Janeiro body mist & parfym

Till alla doftälskare introducerar Sol de Janeiro olika oemotståndliga dofter i ”Brazilian crush Cheirosa collection”. Dofterna som påminner dig om stränder och semester tar dig bildligt talat till stränderna i Rio. Sofistikerat, fräscht, hållbart och noggrant utformat för att passa alla smaker och tillfällen.

  • Cheirosa 62 är den ursprungliga och mest populära doften som även finns i den kända brasilianska “bum bum cream”. Dess huvudnoter är vanilj, karamell och pistage.
  • Cheirosa 40 är en fräsch, sensuell doft med toppnoter av plommon- och vaniljblandning.
  • Cheirosa 68 är en söt, somrig och blommig doft som inte är överväldigande, med toner av fruktig blommig och jasmin.
  • Cheirosa 39 är en uppfriskande doft med toner av kokosnötsgrädde.
  • Cheirosa 71 en läcker doft med toner av karamelliserad vanilj, kakor och rostad macadamia.

Sol de Janeiro kit

Om du är osäker på vilken doft du gillar mest eller om du vill ge bort ett presentkit med 4 av de mest populära dofterna, så är ”Mist Master Set” perfekt för dig. Setet innehåller fyra flaskor à 30 ml så du kan prova och byta mellan dem efter humör eller tillfälle. Dessa flaskor är i perfekt storlek att ha med i väskan.

Sol de Janeiro bum bum cream 240 ml

Sol de Janeiro’s ikoniska Bum Bum cream är en av de mest populära fuktighetskrämerna inom skönhetsindustrin. Den är berikad med Guaraná, en koffeinrik växt från Amazonas vilken har transformativa egenskaper som ger den förmågan att strama upp, lyfta och återfukta huden.

Denna produkt tränger snabbt in i huden, ger den näring utan att lämna några oljiga rester och har en ljuvlig, långvarig doft av varm vanilj och karamell, samma som i signaturparfymen Cheirosa 62. Låt dig förföras av denna beroendeframkallande doft och känn hur din hud blir slät och återfuktad.

Sol de Janeiro – Acai body power cream

Denna lotion är berikad med Acai-bär, som är rika på antioxidanter, och innehåller kokosnötsolja för att ge din hud en slät och strålande finish. Dess lätta konsistens gör att den absorberas snabbt och den har en uppfriskande syrlig doft. Denna lotion ger din hud en fin lyster och är perfekt för varma, fuktiga klimat.

Sol de Janeiro deodorant

Denna deodorant har den perfekta balansen mellan fräschör, hållbarhet och konsistens. En av dess viktigaste fördelar är att den är fri från aluminium och bikarbonat, vilket innebär att den inte lämnar några vita fläckar eller klibbighet på kläderna.

Deodoranten garanterar långvarig fräschör, speciellt för dem som är på språng hela dagen eller som befinner sig i varma klimat och behöver extra skydd mot svett. Dessutom innehåller den papaya-enzymer som hjälper till att reducera inåtväxande hårstrån. Och dess kokosolja återfuktar huden utan att ge den en fet känsla. Denna deodorant har en lätt, söt, nötig doft.

Sol de Janeiro glow oil samba sway

En av de mest populära kroppsoljorna för skimmer som finns på marknaden. Den har en återfuktande formula som ger en härlig bronstonad glöd som passar för alla tillfällen – oavsett om du ska till stranden eller gå ut och äta middag. Med den beroendeframkallande doften av Cheirosa 62, finns denna kroppsolja i både full storlek och resestorlek.

Relaterade artiklar

Ont i ryggen – mångas gissel

Ont i ryggen kan vara väldigt hämmande och inte...

Upptäck en värld av Sol de Janeiros produkter

Inspirerad av den fängslande brasilianska skönheten, uppmuntrar "Sol de...

Få tips och inspiration till ditt sportlov!

Sportlovet är en perfekt tid att få tips och...

De stora fördelarna med att använda BankID

BankID är en innovativ och modern verifieringstjänst där du...

Helmut Newton – den provokativa och nyskapande modefotografen

Helmut Newton var modefotograf och är mest känd för...